De Kermis komt terug! (promotievideo)

Bron: de kermis carrousel & kermis.nu

De kermis komt terug

Wanneer precies is nog even niet duidelijk, maar de kermis komt terug. Geïnspireerd door de bijzondere omstandigheden van dit moment heeft de Kermis Carrousel, in samenwerking met Kermis.nu, het initiatief genomen om een promotievideo te ontwikkelen. Dit als opsteker voor het Nederlandse kermisbedrijf en vanuit het verlangen dat alles zo snel mogelijk weer bij het oude is.Ook wij kijken reikhalzend uit naar het moment waarop de attracties hun publiek weer ontvangen en de kermis weer mag zijn waar ze voor bedoelt is: de nummer 1 in het brengen van volksvermaak.

Slået op af De Kermis Carrousel i Torsdag den 26. marts 2020

Wanneer precies is nog even niet duidelijk, maar de kermis komt terug. Geïnspireerd door de bijzondere omstandigheden van dit moment heeft de Kermis Carrousel, in samenwerking met Kermis.nu, het initiatief genomen om een promotievideo te ontwikkelen. Dit als opsteker voor het Nederlandse kermisbedrijf en vanuit het verlangen dat alles zo snel mogelijk weer bij het oude is.

Ook wij kijken reikhalzend uit naar het moment waarop de attracties hun publiek weer ontvangen en de kermis weer mag zijn waar ze voor bedoelt is: de nummer 1 in het brengen van volksvermaak.

Geef een reactie