* Randprogramma onder voorbehoud

 

Kom ook naar de kermis in Etten-Leur Noord! Dit jaar 1 dag langer kermis vieren want het kermisgedruis begint al op vrijdag.
Het Van Bergenplein, de Korte en Lange Brugstraat (gedeelte Geerkade - Domineesgang) en de Geerkade staan van vrijdag 15 t/m dinsdag 19 september weer in het teken van de kermis. In totaal staan er op deze locaties ongeveer 20 attracties opgesteld die vijf dagen lang zorgen voor het nodige kermisvermaak.

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe attracties te bewonderen waaronder de Wuzzle, een leuk en kleurrijk treintje voor de kinderen. Ook de kleurrijke Babysport, een moderne variant draaimolen, is erbij. Maar er is meer. De Mini Octopus met vrolijke clown komt nu ook naar de kermis in Etten-Leur Noord. In de categorie spelzaken komt er een groter Lijntrekspel dan voorgaande jaren waar mooie prijzen te winnen zijn en als consumptie zal de Curly Chips aanwezig zijn, op elke kermis een groot succes.

Uiteraard zijn wederom de bekende zaken present zoals de grote Cake Walk en de Autoscooters en voor de inwendige mens de Gebakkraam en de Nougat- en Suikerwerken.

    

     Wuzzle (Martens)                              Babysport (Groninger)

    

  Mini Octopus (Dumoulin)                        Lijntrekspel (Scheepers)      

 Curly Chips (Sipkema)

Tot ziens op de gezellige familiekermis op en rond het Van Bergenplein in Etten-Leur waar naast de kermisattracties diverse horecagelegenheden in het kermislint zijn opgenomen en een randprogramma is samengesteld welke verder op deze pagina te vinden is.

 

Impressie Kermis Etten-Leur Noord 2016

Impressie Kermis Etten-Leur Noord 2014

 

 

vrijdag 15 september

Warenmarkt
09.00 - 12.00

De warenmarkt is wegens de kermis verplaatst van het Van Bergenplein naar de Korte Burgstraat aan de Noordzijde van het kermissterein.

Openingstijden kermis
18.00 - 24.00

Straattheater "Desalles"
19.00 - 20.30

Deze avond zal er een clown rondlopen op het kermisterrein die presentjes uit zal delen aan het aanwezige publiek. Tevens worden er diverse vrijkaartjes uitgedeeld voor de attracties. Clown Desalles, een opvallende verschijning, gekleed in een lolbroek en grapjas met zijn fiets en koffer, maakt ook fraaie ballonnen-decoraties.
Maak dat je erbij bent!

 

zaterdag 16 september

Openingstijden kermis
14.00 - 24.00

Clown bezoekt kermis
14.30 - 17.00

De altijd grappige en vriendelijke Clown Howie is ook weer present op het kermisterrein met ballonnen acts en een schminkstand. Tevens aanwezig de Mini Octopus van Dumoulin, de carrousel voor de kleine kermisbezoekertjes.

Clown "Howie"

 

zondag 17 september

Openingstijden kermis
14.00 - 24.00

Clown bezoekt kermis
14.30 - 17.00

Ook deze kermisdag is de Clown weer present.

 

maandag 18 september

Openingstijden kermis
15.00 - 24.00

Muzikaal entertainment
19.00 - 20.30

Showorkest " De Turfblaozers" zal deze avond gezellige muziek ten gehore brengen.

Showorkest "de Turfblaozers"

 

dinsdag 19 september

Openingstijden kermis
15.00 - 24.00

Meet&Greet
18.30 - 20.30

Als afsluier van de kermis in Etten-Leur Noord zullen er deze avond populaire helden op het kermisterrein aanwezig zijn.

    

 Hello Kitty                                            Minion Blue

      foto; kidshelden.nl                            foto; woudklank kermis