Zondag 24 april 2011

Zoals de welkomsttekst op de startpagina al zegt is deze site er voor de algemene kermisbezoeker maar ook voor de kermisfanaten onder ons.
Hoofdzakelijk is er voor deze laatste groep dit maal gekozen voor een special over de opbouw van de kermis in Etten-Leur.

Nadat de weekmarkt op de woensdagmiddag rond de klok van 13.30 uur plaats maakt voor de kermisattracties, komen vanuit alle richtingen de kermiswagens het terrein oprijden, om vervolgens van start te gaan met de bouw.
De laatste jaren wil er nog wel eens een enkeling al op dinsdag beginnen zoals dat vorig jaar bij de Break Dance No.1 het geval was op het parkeerterrein tegen het Oderkerkpark.
Hier zijn voorgaande jaren ook al op de dinsdagavond transporten op hun plaats gezet zoals het Reuzenrad en de Achtbaan.
Ook op de kop van de Oude Bredaseweg op het braakliggend terrein had de Snow Jet een paar jaar geleden al op dinsdagavond zijn wagens gestald om woensdagochtend vroeg met de bouw van start te kunnen gaan.
Deze attractie had immers geen last van de wekelijkse warenmarkt.
Ook dit jaar zal kermisetten-leur.nl weer de nodige opbouwfoto's gaan vastlegen om deze vervolgens te presenteren in het verslag van 2011.

De onderstaande foto's geven een goed beeld weer van de opbouw in de voorgaande jaren, waar steeds twee foto's per jaar te zien zullen zijn met de daarbij behorende gegevens.
Veel plezier toegewenst met het lees- en kijkplezier van de special van de maand april.