Zondag 31 oktober 2010

De familie Hoefnagels uit het Brabantse Someren heeft meerdere malen op de kermis in Etten-Leur gestaan. Het eerste bezoek was in 2001 met de Space Roller. Het daarop volgende jaar was Hoefnagels wederom met deze spectaculaire attractie aanwezig samen met de Break Dance No.3. Deze zogeheten grootvermaakzaken stonden beide opgesteld op het voorplein van cultureel centrum 'De Nobelaer'.
In 2008 stond eveneens deze Break Dance in Etten-Leur en in 2009 was deze op het mooie Marktplein te vinden waar deze goed tot zijn recht kwam. Dit jaar stond de allernieuwste aanwinst van Hoefnagels op de Zomerkermis; de Break Dance No.1, de grote broer van de No.3. Deze forse zaak heeft een grote achterwand, was een van de publiekstrekkers op de Zomerkermis 2010 en sloot het kermislint op het parkeerterein tegen het Oderkerkpark fantastisch af.

 

 

 

De middenbouw.

 

Combinatie met de attributen.

 

Vele bonte kleuren.

 

In 2002 was Hoefnagels present met zowel de Space Roller als de Break Dance No.3

 

 

 

De twee trucks waarvan de voorste momenteel in dienst is bij de Break Dance No.1. De cabine van de achterste truck was vroeger groen van kleur.

 

De middenbouw.

 

Break Dance No.3 op de Markt.

 

De Break Dance van Hoefnagels is de enige in zijn soort in Nederland met drie grote discobollen als middenton.

 

 

 

Middenbouw in het Brabantpark.

 

De trailer met de attributen.

 

De schitterdende Break Dance No.1 met ook hier weer drie forse bollen als middenton.

 

De machtige Break Dance van de familie Hoefnagels tijdens een van de draaidagen op de Zomerkermis in Etten-Leur Centrum 2010. In de avonduren was hier een waar schouwspel te bewonderen met licht, rook, muziek en absolute topsnelheid.