In totaal zullen er dit jaar maarliefst 8 nieuwe attracties hun opwachting maken op de Etten-Leurse Zomerkermis.
In de volgende categorie├źn is er vernieuwing te vinden, te weten; grootvermaak, kans- en behendigheidsspelen en consumptieve waren.
Hieronder vindt u per attractie fotomateriaal met bijbehorende info.

 

Adembenemende hoogte, absolute topsnelheid en de nodige g-krachten zijn de ingredi├źnten voor een onvergetelijke rit in deze topattractie van exploitant de Voer.

Na het podium te hebben betreden en men is ingestapt gaan de bezoekers naar een haast onvoorstelbare hoogte van zo'n 55 a 60 meter, waar men een korte tijd van het uitzicht over de stad kan genieten. Dit is hoger dan andere type Boosters en zelfs hoogten van Reuzenraderen worden overtroffen.

Hierna zal de impossante machine, waarvan de motoren al van heiden en verre te horen zullen zijn, een topsnelheid van meer dan 100 kilometer per uur bereiken. De G-kracht zal zo rond de 4,3 komen te liggen.
De Booster Maxxx is dus in alle opzichten maximaal en enkel weggelegd voor de echte waaghalden onder ons.

    

 

 

Op het parkeerterrein tegen het Oderkerkpark staat een nieuwe Friet XXL opgesteld welke onderdeel uitmaakt van het Tiroler dorp.

 

 

Vele spookhuizen hebben de Etten-Leurse kermis bezocht de afgelopen jaren. En alweer een nieuw exemplaar, dit maal de Haunted Castle van de firma Lutjens. Een spookhuis van klasse, formaat en detail.

Het spookhuis van niveau is tot in de puntjes afgewerkt zowel van binnen als van buiten met allerlei bewegende en sprekende figuren.
Het huis zit vol met effecten en verrassingen. Het geheel wordt compleet gemaakt door bijpassende muziek en real live actors, waarbij de kans bestaat deze ook binnen te ontmoeten!

    

 

 

Naast de traditonele oliebollen en suikerspinnen is er dit jaar een verkoopzaak in hotdogs aanwezig.

Een heerlijk broodje hotdog met saus en frisdrank naar keuze staan voor u klaar in deze fraai gedecoreerde attractie.

    

 

 

Het allernieuwste op de Nederlandse kermis is de Lost Escape Adventure, een spannend avontuur voor de gehele familie.

Wandel door de gangen van een ondergronds verlaten laboratorium en los de opdrachten op om te kunnen ontsnappen, maar let wel op de tijd!

    

 

 

Op het parkeerterrein tegen het Oderkerkpark staat een nieuwe Poffertjeskraam opgesteld welke onderdeel uitmaakt van het Tiroler dorp.

De inwendige mens kan hiet genieten van overheerlijke verse poffertjes en op het terras tijdens het nuttigen van een drankje even bij komen van al het kermisgerdruis.

    

 

 

Een spiegelpaleis mag natuurlijk ook niet ontbreken op de kermis.
Nederlands mooiste en nieuwste doolhof "Rescue" biedt de kermisbezoeker een ruime tijd lach- en dwaalplezier.

Op de begane grond vindt we het traditionele doolhof. Hier kunnen verschillende parcours worden samengesteld. Op de 1e verdieping is het lachen geblazen waar diverse soorten lachspiegels staan opgesteld. Tevens zit Rescue goed in de decoratie en verlichting.

    

 

 

Het is enige tijd geleden dat een dergelijke attractie op de Etten-Leurse kermis aanweizg was. Terug van weggeweest is de Skeeball, een leuk en populair kermisspel voor jong en oud, groot en klein.

Rollen met die ballen! Spaar de punten gedurende de kermis voor grotere prijzen!