Van harte welkom op de vernieuwde website van KermisEtten-Leur.nl, een website boordevol informatie over de kermissen in Etten-Leur voor zowel de algemene kermisbezoeker als de echte kermisfanaten. Voor een optimaal beeld is deze website het best te bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels.

In totaal telt de website inmiddels zo'n 2500 foto's, verdeeld over meer dan 200 pagina's.
In tegenstelling tot veel andere kermiswebsites, waar de foto's in een album te zien zijn, presenteert KermisEtten-Leur.nl de foto's in de vorm van een tekstverslag met fotoreportage.


Ook dit jaar is er weer een overzichtelijke attractielijst op de site geplaatst evenals een aparte pagina waar de nieuwe attracties op te vinden zijn die dit jaar hun opwachting zullen maken en het uitgebreide randprogramma. Vele persberichten en videofragmenten kunt u hier ook vinden.
Tevens is er van beide kermissen een archief aanwezig met reportages en veel fotomateriaal van voorgaande jaren, teruglopend naar het jaar 1992.
Naast de attracties komen bij KermisEtten-Leur.nl ook de voorbereiding, het transport en de opbouwwerkzaamheden aan bod.

Ook na de kermis in Etten-Leur Noord blijft deze kermiswebsite gewoon actief.
Neem eens een kijkje bij "Specials". Hier blikken we terug op de afgelopen jaren in de vorm van verslagen waar we bijvoorbeeld exploitanten in het daglicht zetten, attracties opsommen en al hetgeen wat ook maar te maken heeft met de kermissen in Etten-Leur. Nieuw is de "Foto van de maand", omringd door kleurenkader en bijbehorende info.


KermisEtten-Leur.nl wenst u veel plezier tijdens uw bezoek op deze vernieuwde kermiswebsite, bedankt u voor uw bezoek en hoopt dat de website dit jaar, net zoals vorig jaar met ruim 7000 bezoekers, weer net zo goed wordt bezocht.

Voor informatie, vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen door middel van op onderstaand icoon te klikken.